Brza i jednostavna fiskalizacija i praćenje u stvarnom vremenu za sve vaše aparate

Svi podaci koje trebate na jednom mjestu

Hardware

VendLOG uređaj je jedinstveni telemetrijski (IoT) uređaj koji prikuplja podatke sa samoposlužnih aparata i prenosi ga u sigurni oblak preko mobilne mreže. Uređaj prenosi podatke putem GPRS mreže i sadrži SIM karticu, firmware i konektore. S daljinskim pristupom aparatu, VendLOG možete koristiti kako biste pravovremeno dobili informacije o Vašem poslovanju i u potpunosti zadovoljili zakonsku obvezu.

SaaS

VendLOG nadzorna ploča Vam pruža podatke u stvarnom vremenu koje je VendLOG uređaj prikupio sa aparata. Pristup programskom rješenju omogućen je putem web sučelja pomoću kojeg dobivate uvid u podatke o radu aparata i provedenim fiskaliziranim transakcijama. Odgovarajte na pogreške u stvarnom vremenu, primajte informacije o prodaji, statusu fiskalizacije, izvozite svoja izvješća.

Instalacija i podrška

Naš proizvod uspješno je testiran na velikom broju uređaja. Instalacija i obuka vaših servisera također je dio naše usluge, a naš tim za podršku spreman je odgovoriti na sva vaša pitanja i riješiti vaše probleme. Pokrivamo brojne protokole i imamo iskustva u radu sa različitim vrstama aparata.

Vending aparati / parking aparati
Samoposlužne autopraonice
Samoposlužne praonice odjeće
Snack aparati
Samoposlužni usisavači
Mlijekomati / jajomati

Neka Vaši samoposlužni uređaji rade za vas

"Učinkovito praćenje ponude i potražnje može povećati Vašu prodaju za 15% i smanjiti kvarove do 30%."

Što VendLOG nudi?

Povećajte vrijeme rada samoposlužnih aparata, povećajte zadovoljstvo kupaca i povećajte prihod od prodaje.

Praćenje u stvarnom vremenu

VendLOG daje korisniku mogućnost praćenja aparata čak i kada su fizički udaljeni od njih. Zahvaljujući telemetriji podaci su isporučeni na nadzornu ploču gdje je omogućen detaljan pregled u aktivnosti aparata.

Praćenje stanja aparata

Pratite podatke dobivene od vaših samoposlužnih aparata kako biste identificirali trendove na problematičnoj opremi na vrijeme. Primajte različita upozorenja o problemima i greškama za koje niste znali sve dok fizički niste pristupili aparatu.

Praćenje prodaje i uvid u transakcije

Povećajte prodaju optimiziranjem svojih planograma. Pregledajte preporuke vezane uz svaki samoposlužni aparat kako biste pravovremeno osigurali proizvode za koje postoji veća potražnja.

Beskontaktno plaćanje

Pristup kartičnom plaćanju je omogućen putem POS terminala. Omogućite beskontaktno plaćanje kako biste zadovoljili potrebe svojih kupaca i povećali prihod. Pojednostavite i ubrzajte svoje svakodnevno poslovanje uvođenjem bezgotovinskog načina plaćanja.

status report

Svi prikupljeni podatci na jednom mjestu.

Detaljni izvještaji

Generirajte više od 10 različitih izvješća unutar prodajnog softvera, poput zaliha, prodaje proizvoda, 10 najboljih proizvoda i drugih izvještaja. Pronađite točne podatke koje tražite i donesite utemeljene odluke za uspješnije vođenje Vašeg poslovanja.

Prikupljanje novca

Preuzmite kontrolu nad svojim tokom novca i donosite odluke temeljene na podacima. Svi ulazi i izlazi precizno se prate i šalje se detaljno izvješće o prikupljenom novcu.

Integracija sustava

Također pružamo besprijekornu integraciju s uslugama treće strane ili internim sustavima (CRM, ERP) putem API-ja.

Upravljanje korisnicima

Stvorite nove korisnike ili izbrišite prethodne. Jednostavno upravljanje korisnicima s opcijama za ograničavanje ili prikazivanje određenih podataka određenom korisniku.

vendlog dashboard
10K+

Spojenih uređaja

500+

Korisnika

4K+

Preuzetih izvještaja

100M+

Fiskaliziranih računa

installation&support

Instalacija i podrška

Računajte na nas! Naš tim za podršku uvijek je spreman za sva Vaša pitanja i upite. Kontaktirajte nas putem e-pošte ili telefona.

Često postavljena pitanja

Kako mogu pristupiti podacima o svom samoposlužnom aparatu?

Korisničkom sučelju pristupa se klikom na gumb prijava i unošenjem Vašeg korisničkog imena i lozinke. Ako su podaci ispravno uneseni, korisnik će moći ući u aplikaciju.

Koje protokole podržavate?

  • MDB - MDB
  • MDB Sniffer
  • EXE - EXE
  • Parallel impulse
  • Serial impulse
  • ccTalk
  • VendLOG također zamjenjuje EXE kit za Necta i Bianchi paralelne aparate.

Pružate li dodatnu podršku?

Podrška putem e-pošte dostupna je 24 sata dnevno. Telefonske linije dostupne su tijekom uobičajenog radnog vremena.

Spremni za narudžbu u skladu s Vašim potrebama

Spakirali smo i isporučili više od 10000 uređaja u 5 različitih zemalja. Zatražite ponudu i saznajte kako možemo pomoći Vašem poslovanju.