Politika privatnosti

Vaša nam je privatnost važna. Politika VendLoga je poštivati vašu privatnost i pridržavati se svih važećih zakona i propisa koji se odnose na sve osobne podatke koje možemo prikupiti o vama, uključujući naše web stranice, https://www.vendlog.hr, i druge web stranice koje posjedujemo i kojima upravljamo.

Ovaj dokument stupa na snagu 14. listopada 2021., a posljednji put je ažuriran 14. listopada 2021. godine.

Podaci koje prikupljamo

Podaci koje prikupljamo uključuju i podatke koje nam svjesno i aktivno pružate prilikom korištenja ili sudjelovanja u bilo kojoj od naših usluga i promocija, te sve podatke koje nam automatski šalju Vaši uređaji tijekom pristupa našim proizvodima i uslugama.

Zapisi podataka

Kad posjetite našu web stranicu, naši poslužitelji mogu automatski zabilježiti standardne podatke koje pruža Vaš web preglednik. Može uključivati adresu internetskog protokola (IP) vašeg uređaja, vrstu i verziju vašeg preglednika, stranice koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na svakoj stranici, druge pojedinosti o Vašem posjetu i tehničke detalje koji se pojavljuju zajedno sa svim greškama na koje možete naići.

Imajte na umu da iako se ti podaci sami po sebi ne mogu osobno identificirati, možda ih je moguće kombinirati s drugim podacima za osobnu identifikaciju pojedinačnih osoba.

Osobne informacije

Možemo zatražiti osobne podatke koji mogu uključivati jedno ili više od sljedećeg:

Zakoniti razlozi za obradu vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo samo ako za to imamo legitiman razlog. U tom slučaju prikupljamo samo osobne podatke koji su nam potrebni za pružanje naših usluga.

Prikupljanje i korištenje informacija

Možemo prikupljati Vaše osobne podatke kada učinite nešto od sljedećeg na našoj web stranici:

Možemo prikupljati, držati, koristiti i otkrivati podatke u sljedeće svrhe, a osobni se podaci neće dalje obrađivati na način koji nije u skladu sa ovim svrhama:

Imajte na umu da možemo prikupiti podatke koje prikupljamo o Vama s općim podacima ili podacima koje primamo iz drugih pouzdanih izvora.

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Kada prikupljamo i obrađujemo osobne podatke i sve dok te podatke čuvamo, štitit ćemo ih na komercijalno prihvatljiv način kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, upotrebu ili izmjenu.

Iako ćemo se potruditi zaštititi osobne podatke koje nam dostavite, savjetujemo da niti jedna metoda elektroničkog prijenosa ili pohrane nije 100% sigurna i nitko ne može jamčiti apsolutnu sigurnost podataka. Pridržavat ćemo se zakona koji se primjenjuju na nas u pogledu bilo kakvog kršenja podataka.

Vi ste odgovorni za odabir bilo koje lozinke i njenu ukupnu sigurnost, osiguravajući sigurnost vlastitih podataka u granicama naših usluga.

Koliko dugo čuvamo Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke čuvamo samo onoliko koliko nam je potrebno. Ovo razdoblje može ovisiti o tome za što koristimo Vaše podatke, u skladu s ovom politikom privatnosti. Ako Vaši osobni podaci više nisu potrebni, izbrisat ćemo ih ili učiniti anonimnima uklanjanjem svih podataka koji Vas identificiraju.

Međutim, ako je potrebno, možemo zadržati Vaše osobne podatke radi naše usklađenosti sa zakonskim, računovodstvenim ili izvještajnim obvezama ili u svrhe arhiviranja u javnom interesu, znanstvenim ili povijesnim istraživačkim svrhama ili u statističke svrhe.

Kolačići

Koristimo kolačiće kako bismo saznali kako stupate u interakciju s našom web lokacijom i kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. Kolačići pamte vaše postavke tako da ne morate ponovo upisivati podatke prilikom posjete našoj web stranici.

Privatnost djece

Ne usmjeravamo bilo koji od naših proizvoda ili usluga izravno na djecu mlađu od 13 godina i ne prikupljamo svjesno osobne podatke o djeci mlađoj od 13 godina.

Međunarodni prijenosi osobnih podataka

Osobni podaci koje prikupljamo pohranjuju se i/ili obrađuju tamo gdje mi ili naši partneri, podružnice i pružatelji usluga trećih strana održavamo objekte. Imajte na umu da lokacije na koje pohranjujemo, obrađujemo ili prenosimo Vaše osobne podatke možda nemaju iste zakone o zaštiti podataka kao zemlja u kojoj ste podatke dali na početku. Ako vaše osobne podatke prenesemo trećim stranama u drugim zemljama: (i) te ćemo prijenose izvršiti u skladu sa zahtjevima važećeg zakona; i (ii) štitit ćemo prenesene osobne podatke u skladu s ovom politikom privatnosti.

Vaša prava i kontrola Vaših osobnih podataka

Uvijek zadržavate pravo da nam uskratite osobne podatke, uz razumijevanje da bi to moglo utjecati na Vaše iskustvo s našom web stranicom. Nećemo vas diskriminirati zbog ostvarivanja Vaših prava nad Vašim osobnim podacima. Ako nam date osobne podatke, znajte da ćemo ih prikupljati, držati, koristiti i otkriti u skladu s ovom politikom privatnosti. Zadržavate pravo zahtijevati pojedinosti o svim osobnim podacima koje imamo o Vama.

Ako primamo osobne podatke o Vama od treće strane, štitit ćemo ih kako je navedeno u ovoj politici privatnosti. Ako ste treća strana koja pruža osobne podatke o nekome drugome, izjavljujete i jamčite da imate pristanak te osobe da nam date osobne podatke.

Ako ste prethodno pristali na to da ćemo Vaše osobne podatke koristiti u svrhe izravnog marketinga, možete se predomisliti u bilo kojem trenutku. Omogućit ćemo Vam mogućnost da se odjavite iz naše baze podataka e -pošte ili isključite komunikaciju. Imajte na umu da ćemo od Vas možda morati zatražiti određene podatke kako bismo nam pomogli u potvrđivanju Vašeg identiteta.

Ako smatrate da su informacije koje posjedujemo o Vama netočne, zastarjele, nepotpune, nevažne ili obmanjujuće, obratite nam se pomoću detalja navedenih u ovoj politici privatnosti. Poduzet ćemo razumne korake kako bismo ispravili sve informacije za koje se utvrdi da su netočne, nepotpune, obmanjujuće ili zastarjele.

Ako smatrate da smo prekršili relevantni zakon o zaštiti podataka i želite podnijeti žalbu, kontaktirajte nas koristeći dolje navedene podatke. Odmah ćemo istražiti Vašu žalbu i pismeno vam odgovoriti u što kraćem roku.

Ograničenja naše politike

Naša web stranica može se povezivati s vanjskim stranicama kojima ne upravljamo. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i pravilima tih web stranica, te ne možemo prihvatiti odgovornost ili odgovornost za njihovu odgovarajuću praksu privatnosti.

Izmjene ove politike

Po vlastitom nahođenju, možemo promijeniti našu politiku privatnosti kako bi odražavala ažuriranja naših poslovnih procesa, trenutnu prihvatljivu praksu ili zakonodavne ili regulatorne izmjene. Ako odlučimo promijeniti ovu politiku privatnosti, promjene ćemo objaviti ovdje na istoj poveznici putem koje pristupate ovim pravilima privatnosti.

Kontaktirajte nas

Za bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi Vaše privatnosti, možete nas kontaktirati koristeći sljedeće podatke:


info@aikate.hr